Sain kiellon sen

Runoilija Punaruususi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen vuonna 2011 tehnyt yhden oman runokirjan,jonka nimi on Maijan riimit.
 

Sua mä osaan rakastaa,
mutta se on niin vaikeaa.
Kun tuskaa sydän-parka on tulvillaan
ja itkee yhä uudelleen tuskissaan.
Sua mä kaipaan ja tarvitsen
nyt kun sain kiellon sen.

Sua nähdä ei saa,
mutten voi sua unohtaa.
En saa mennä kirkkoonkaan
Jumalaa rukoilemaan,
että sut pian taas nähdä saan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot