Rakkaus on sulla

Runoilija Punaruususi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen vuonna 2011 tehnyt yhden oman runokirjan,jonka nimi on Maijan riimit.
 

Kolmannella kerralla
älä lähde pois.
Jos mä oon susta erossa,
se kaipauksen mulle tois.

Kerto:
Rakkaus on sulla
ja kaipaus mun sydäntäin viiltää.
Masennus on mulla,
kun taivaskin surren kiiltää.

Pöllökin yössä huutaa hiljaa.
Mä tuoliin vajoan istumaan
ja nyt kuulen äänen kaukaa,
kun kuu nousee loistamaan.

Kerto

Kiinni suruissain
mä oon ja sua kaipaan vain.
Itkin mä suruhunnustain,
kun vielä kanssas olla sain.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot