Leija

Runoilija Punaruususi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen vuonna 2011 tehnyt yhden oman runokirjan,jonka nimi on Maijan riimit.
 

Leijaa mä tuulessa lennätän
ja sun kanssas kaikkialle ennätän.
Vuolen tuohen
päällä vuoren,
ja rannalla lahden
saamme olla kahden.

Talosi portailla laulaa tuulet
ja ihanat on noi sun huulet
Leija tuulessa lentää mun
ja haluan olla sun
Rakkautta ja tunteita meillä
on enemmän kuin muuta elämän teillä

Seurassasi olla kun saan
sydän huutaa riemuaan
Lentää leija vaalea ja vanha meidän yllä
ja sekin iloa antaa meille kyllä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot