Kielletyt tunteet

Runoilija Punaruususi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen vuonna 2011 tehnyt yhden oman runokirjan,jonka nimi on Maijan riimit.
 

Kielletyt on mulla tunteet
ja voimakkaat on katseet
Kuule nyt tää salaisuus
ja astu askel uus
Salaisuus tää silmissä kiiltää
Salaisuus tää sydäntä viiltää
Meidän rakkaus kiellettiin
vaikka tunteita ei estää voi niin
Tunnen yksin jääneen
ja vastaan kuiskaavaan ääneen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot