Odotan sinua

Runoilija Rähmäkäpälä

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 3.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Living nowhere, doing nothing, my life is what im doing...
 

Istun sängyllä yksin, mietin, tuletko kotiin.
Tulen kylältä kotiin, mietin, odotatko minua.
Mietin, rakastatko, siksi runon riipustin,
mietin, välitätkö siksi nurkassa istunkin.

Selite: 
Joo et tällane
Kategoria: 
 

Kommentit

suloinen, ja vielä suloisempi kun se on pojan kirjoittama.. harvoin näkee sellaista..

Wow!! oot poika ja kirjotat runoja tunteista..<3<33<33 tommonen jätkä kelpais ainaki mulle..<3

ei ollenkaan outo, päinvastoin, tosi kaunis, varsinkin kaks ensimmäistä riviä;)

tosi kiva pojan kirjottamaksi :)

Ihana :) Pidin. Kiva nähdä, että pojatkin kirjoittavat tunteistaan.

joku tyttö mielessäs kuitenki,
ku tällästä kirjotit ;;)
mutta iha hyvä-

eipä yhtään ole outoa pojan kirjoittamaksi, erittäin
rohkeaa kirjoittaa rakkaudesta ja vieläpä runo on hyvä ja kauniskin!

tääkin niin suloinen
ja aidot tunteet !

Söpöistä ujoutta :)

ojoi.. ei tässä mtn outoa! :)
säväyttävä ja pysäyttävä.
hieno! ;)<3

 

Käyttäjän kaikki runot