Odotan sinua 2.0

Runoilija Rähmäkäpälä

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 3.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Living nowhere, doing nothing, my life is what im doing...
 

Istun sängyssä yksin,
mietin "Tuletko koskaan?"

Kävelen kohti kahvilaa miettien
"Ajatteletko minua koskaan?"

Rakkauden liekki sokaisee minut,
mutta lämpöä se antaa ja jään sydämmestäni sulattaa.

Selite: 
Versio 2. Keksitty koulussa :D
Kategoria: 
 

Kommentit

herkkää ja kaunista :)

koskettavaa tekstiä ! (:

 

Käyttäjän kaikki runot