Elämän tarina

Runoilija sitruunajauhe

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 13.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tie pelastaa.
 

Kaikki alkaa siit ku olin iha pien,
en muista siit mitää joten iha turha siit on runoilla viel.

Ala-aste ja kaikkee muuta shittii,
lievää koulukiusausta, mut elämä ei siihe oo kaatunu.

Omistin ystävän, jos sellaista ystäväksi voi kutsua.
Paskaa jakso jauhaa selän takana, välit laitoin poikki
heti, ei jaksa nyt sitä muistella.

Oli niitä frendejä muitaki, paskoja nekii.
Ajatteli itteää ja ja toisiaan, musta ne ikin ollu välittäny paskaakaa. Siit lähti masennus joka ois voinu johtaa vaik mihin.

Siitä selvisin vaik kaikki itsemurhast pyörii vielki päässä.
Välillä sitä ajattelen, nukahdan uneen suloiseen,
jossa mietin pääni puhki
miten itseni saisin kuristettua hengiltä.

Kesä tuli ja meni, ja alko ylä-aste.
Rento oli fiilis ja hieman tylsistytti, taas ne frendit jakso valittaa vaik siihekki oli jo tottunu.

Yks kaunis iltapäivä koneel chillasin,
Kun sitten meseen kirjauduin,
Ystävä, jonka kanssa en pitkään aikaan ollut puhunut,
alkoi puhua minulle.
Olin iloissani, ehkä hieman jännittynyt.
Hänen kanssaan ystävystyin uudestaan, tutustuin muihin.
Tuntui että elämä alkaa uudestaan, kuin olisi uudestaan syntynyt.

Olen pirteämpi, ehkä sen huomaat.
Olen rohkeampi, sekin tämän yhden päivän ansiosta.
Olen niin onnellinen, kun omistan nämä nykyiset ystäväni. Olen niin helvetin onnellinen että voisin sen koko maailmalle huutaa !

En vaihtaisi heitä mihinkään, he ovat minut pelastaneet, maan kamaralle palauttaneet.
He eivät sitä tiedä, luulisin niin ainakin, mutta en tiedä mitä he ajattelisivat jos tietäisivät tämän tarinani.

Hylkäisivätkö he minut?

Sitä ei voi kukaan tietää, ja niin toivon, että mitä elämä
tullessaan tuo niin sitä ei kukaan voi ennustaa.

Ystäväni saisivat säilyä minulla loppuelämän ja yhtä hyvinä, kuin kiiltokuvat liimattuna kirjaan.

Elämä jatkuu nyt, kerran sitä vaan nuoria ollaan !

Selite: 
parhaat ystävät siis auttoivat minut takaisin elämään, vaikka eivät sitä itse tiedäkkään.<3
Kategoria: 
 

Kommentit

toi alku kuulostaa tutulta. mut onneks sulle loppu on hyvin :D

 

Käyttäjän kaikki runot