Miksi unohtaisin?

Runoilija sitruunajauhe

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 13.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tie pelastaa.
 

Nyt oon tässä,
Älä huoli, en oo lähtemässä.
En kyl välttämät olis tässä,
Sillo aikoinaa olin lähtemässä.

Ne kaikki ajatukset tulvi mun päässä,
ja tulvii vieläkii.
Se on vaa jatkuva kierre mikä kukkii edellee.
Itkisitkö jos olisin lähtenyt?
Sitä en tiedä, mut voisin lähtee edellee.
Näistä ajatuksista on muistoja, omassa pääkopassa,
Mikää ei saa niitä unohtamaa.

Miksi unohtaisin?

Selite: 
purkautumista.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot