Sinä

Runoilija sitruunajauhe

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 13.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tie pelastaa.
 

Kosketit minua, se tuntui hyvälle.
Kosketit muita, se tuntui pahalle.
Leikit tunteillani ja rakastit toista.
Se aika on ohi ja elämä jatkuu.
Sut oon oppinu unohtamaan.

Selite: 
kusipää äijä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot