Lähtösi

Runoilija Chanzel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni ja pippurinen tyttönen joka rakastaa kaikkea kaunista. Tykkään todella paljon kuunnella ihmisten juttuja, murheita ja ilonaiheita.
 

Yön upea hiljaisuus,
taivaalla kultainen kuu.
Sinun lempeät silmäsi,
pian murheeni unohtuu.

Puiden hiljainen huokaus,
käy minua keinuttamaan.
Tuuli kuiskii korvaani,
olet matkalla parempaan.

Sävelen kaukaa kuulen,
kuuletko sinäkin sen?
Synkkyys ympäröi minut,
Sinua koskaan tuu unohtaan en.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot