Ero

Runoilija Chanzel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni ja pippurinen tyttönen joka rakastaa kaikkea kaunista. Tykkään todella paljon kuunnella ihmisten juttuja, murheita ja ilonaiheita.
 

En enää pysty kanssasi kulkemaan, tätä kivistä ja mutkaista matkaa.
On taakkani siihen aivan liian suuri, Välillämme ylitsepääsemätön muuri.
Muistoja upeita monia, mutta myöskin niitä jotka tuottavat kipua.
Siis on nyt tullut aika erillämme jatkaa, tätä elämän ihmeellistä matkaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot