Sinulle.

Runoilija Chanzel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pieni ja pippurinen tyttönen joka rakastaa kaikkea kaunista. Tykkään todella paljon kuunnella ihmisten juttuja, murheita ja ilonaiheita.
 

Ikinä en ole halunnut sinua satuttaa,
en mitään pahaa tarkoittaa.
En halua sua luotain karkoittaa,
olet ainoa joka saa minut rauhoittumaan.

Joskus on päiviä harmaita,
jotka saavat olon tuntumaan raskaalta.
Vaan aina asiat muuttuvat parempaan,
tahdon kanssasi pilvilinnoja rakentaa.

On ihanaa olla ihan kahdestaan,
rakkauden maille matkustaa.
suunnitella yhdessä tulevaa,
on elämä meidän unelmaa.

Selite: 
Ps. Rakastan
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana ! <3

 

Käyttäjän kaikki runot