Nimetön

Runoilija saippuakala

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 10.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tämän on varmasti
joku sanonut aiemminkin
se pitää hyväksyä

jos osaisin
kertoisin sen niin
että se olisi sinulle uutta

minä haluaisin olla sinulle
jotain muuta kuin muut
niinkuin sinä merkitset minulle

minun sydämeni on tyhjää täynnä
kun olet poissa
tarpeeton ilman rakkauttasi

olet kauneinta mitä maa päällään kantaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot