sinulle

Runoilija saippuakala

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 10.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

päässä taas asiat pomppii
epäjärjestyksessä niinkuin yleensäkin

minä kaipaan sinua
niin helvetisti tarvitsen

sinun lähelläsi on lämmintä
peittosi alla kuuma

sinun ihosi kosketus
saa minun sydämeni värähtelemään

mutta minun sieluni
se lepää kanssasi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis rakkausruno.

 

Käyttäjän kaikki runot