En käsitä

Runoilija jonnisonni

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun sanot ei
käsitän, kyllä

Kun sanot, ei nyt
käsitän, juuri nyt

Kun sanot, ei tänään
käsitän, haluan tänään

Kun sanot, haluat olla kainalossani
Käsitän, haluat olla allani

Enkä käsitä
miksiköhän

- nukun sohvalla.

Selite: 
Ei sitä vaan käsitä... :o)
Kategoria: 
 

Kommentit

*reps*
just juu, ja naiset on muka hankalia!

Niinhän se on, että väärinkäsitykset johtuvat aina sanoista. Hyvälle mielelle sai runosi minut.

 

Käyttäjän kaikki runot