Neljä vuotta

Runoilija jonnisonni

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tänään neljä vuotta sitten
ensikerran

Hengittivät samaa ilmaa
kaksi rakasta, kaksi ystävää

Tunsivat toistensa sielun ja sydämen
edessä tuttu vieras ihminen

Tuttua olivat tunteet
hymyilevät silmät

Sieltä sisältä näkyi se tuttu
ajatukset, haaveet ja unelmat

Vierasta oli tuoksu
eleet, nauru ja ääni

Takertuivat toisiinsa
järki hävisi, tunteet jäi

Tahto jakaa asiat ja ajatukset
eivätkä toisistaan enää irti päässeet

Sielut karrella

Rakkaus, toivo
epätoivo
suuret tunteet

Ajatukset, ystävyys
ei ole niillä valimatkaa
ei aikaa, ei paikkaa

Eivätkä ole irti päässeet
eivät tahdo

nämä sielut
sydämet

Selite: 
J:lle, joka mullisti maailmani lopullisesti ja peruuttamattomasti 15.10.2004
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot