Kidutusta

Runoilija jonnisonni

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kidutan itseäni ajattelemalla sinua

Hukutan ikävääni tekemällä arkisia asioita

Tiedänhän minä

ettet sinä kestäisi minua

enkä minä sinua

Se ei estä ajattelemasta

muistelemasta

haaveilemasta

päivittäin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kuitenkin........ ihanaa kidutusta.
Onnea päivääsi!

Kuitenkin........ ihanaa kidutusta.
Onnea päivääsi!

 

Käyttäjän kaikki runot