Rakastuminen

Runoilija jonnisonni

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Toivoin, kunpa se tapahtuisi minulle

Toivoin, ettei se loppuisi koskaan

Toivoin, menisi jo pois

Toivoin, kunpa sitä ei olisi koskaan tapahtunut

Toivon, kunpa se tapahtuisi minulle

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Osuvasti runoiltu - juuri näin....

Osuvasti runoiltu - juuri näin....

 

Käyttäjän kaikki runot