Elämän aikamatka

Runoilija jonnisonni

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olet lähelläni
aika liikkuu valonnopeudella

Olet kaukana
aika on pysähtynyt mustaan aukkoon

Elänkö siis elämän valoisan
joka kestää vain hetken,
vaiko elämän pimeän
ikuisuuden mittaisen

Onneksi

Meillä molemmilla
on samanlaiset kellot

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot