sinulle

Runoilija Fireheart78

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 8.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ikuinen optimisti ja romantikko.
 

Olit hetken koko elämäni.
Tahdoin pitää sinut aina vierelläni.
Mutta päätit, ettet halua minua.
Silti aina rakastan sinua.
Olet tähti, jota en voi saavuttaa.Kuitenkaan en voi sinua unohtaa.
Annoin sydämeni sinulle kokonaan.
Se pysyy luonasi aina vaan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot