karhupuisto

Runoilija joseida

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Karhupuistossa vain minä
ja vihreät raitiovaunut

eksynyt mehiläinen
kuolee jalkojeni juureen

kahvi jäähtyy pahvimukissa

vaikka huudan "rakasta mua"
se ei muuttaisi mitään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kyllä - moni asia nitoutuu yhteen pieneen hetkeen. Rikas runo.

 

Käyttäjän kaikki runot