vesiväritiikeri

Runoilija joseida

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Luonnehdit minua sielukkaaksi,
joku toinen herkäksi,
kolmas aidoksi ja vilpittömäksi

neljäs ei sanonut mitään,
hänen kehonkielensä kertoi enemmän
kuin mikään määrä sanoja

viideskin tyytyi vain ymmärtävään
nyökkäykseen,

kuin tiikerin huolellisesti suunniteltuun
yllätyshyökkäykseen

Juuri oikea määrä väriä,
juuri oikea määrä vettä,
alan maalata itseäni
taas näkyväksi

sivellin koskettaa ihoa, raidoitan sen
kadmiuminkeltaisella auringolla
akvamariininsinisellä merellä
ja karmiininpunaisella rakkaudella

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot