en ehdi sanoa näkemiin

Runoilija joseida

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Elämä oli valkoinen kangas,
kunnes unettomista öistä muodostui rutiini,
joka saa hiukset ja lakanat sekaisin

talvisin maanantai ei ole koulupäivä,
eikä sen enempää mikään muukaan jäljelle jääneistä

(kun sydämen korjaamiseen ei enää riitäkään pelkkä laastari)

eikä se edes ole niin vaarallista, jos on muutama
sytkärillä poltettu reikä nahkatakissa
tai pari aukkoa sivistyksessä

ja tietenkin takana on lukuisia epätoivoisia
yrityksiä korjata ratkeama,
jonka toisella puolella oli vielä jäljellä
sinun tuoksusi ja ihosi keveys

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Elämänmakuinen! Pidän!

 

Käyttäjän kaikki runot