Ajatuksia

Runoilija mietiskelijätyyppi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.5.2007
Viimeksi paikalla: 16.2.2024 21:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

Universumi, maailma ja yksinäisyys.

Kaikkeus, tietämättömyys ja eriarvoisuus.

Himo,valta ja teeskentely.

Rakkaus, viha ja välinpitämättömyys.

Rikkaus, köyhyys ja raha.

Me näiden keskellä.
Meidän luoma maailma.
Sekasorto.
Hutera kuin korttitalo.
Odotamme sen sortumista.
Silti rakennamme sitä lisää.
Salaamme asioita.
Ne tulevat kuitenkin ilmi.
Miksi näin?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidin tästä todella paljon.
Lyyrisyyteen ja asetteluun enemmän huomiota niin tulisi vielä suurempi elämys, mutta tällaisenaankin jo sydäntä hetkeuttava. :)

 

Käyttäjän kaikki runot