Rakkauden suloinen kirous

Runoilija mietiskelijätyyppi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.5.2007
Viimeksi paikalla: 16.2.2024 21:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

Kuin kaataisi suolaa haavoihin.
Kangistunut vanhoihin kaavoihin.
Mieleltäni olen romantikko.
Maalaan rakkauden tauluksi.
Kirjoitan kauniiksi lauluksi.

Juon myrkkyliuokseni
Se polttaa kaiken sisälläni.
Tahdon pois.
En pysty liikkumaan.
Katkaisen kahleet, juoksen piiloon.
Se vaanii minua.
Rakkauden suloinen kirous.

Sisälläni polttaa.
Tahdon lisää.
Tahdon lisää!
Haluan jäädä.
Haluan pois.
Katkaisen kahleet ja juoksen piiloon.
Se vaanii minua.
Rakkauden suloinen kirous.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot