Menneitä

Runoilija mietiskelijätyyppi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.5.2007
Viimeksi paikalla: 16.2.2024 21:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

Oli päivä taikka yö.
En vain voi sua unohtaa.
Joka hetki oot mun mielessä.
Ikävää en osaa sanoiksi pukea.
Kaipaan joskus menneitä.

Aamulla herään yksin.
Unta näin, että vierelläni oot.
Illalla tahtoisin vierelles nukahtaa.
Vaan et oo enää täällä.
Lähdit pois. Kauas pois.

Haamusi kummittelee mun mielessäni.
Sanoit rakastavas mua, mutta miksi sun piti kuolla?
Sitä en voi ymmärtää. Sitä en vain voi ymmärtää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Otan osaa. Menetyksestäsi kertova runosi koskettaa.

Otan osaa. Menetyksestäsi kertova runosi koskettaa.

 

Käyttäjän kaikki runot