Meidän onnessa ei oo ironiaa

Runoilija Mielitekoni

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 14.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Se joka toimii rakkaudesta on oikeassa, vaikka ei oikeutta saisikaan.
 

Sä oot magneettinuoli,
mun elämän kompassissa,
sä oot mun pohjonen,
ja laitan talvitakin kesäkuussa,
ja mä sun etelä,
ja syöt jäätelöä pakkasessa,
niin että hommat on harmoniassa

sillä missään ei oo järkee,
ja me ollaan vain,
sadepisara sametilla ja
hetken hulluja eikä me
tarvita oikeaa suuntaa,
me ollaan jo perillä,
eikä meidän onnessa
oo ironiaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot