onnellisesti epäonninen

Runoilija Mielitekoni

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 14.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Se joka toimii rakkaudesta on oikeassa, vaikka ei oikeutta saisikaan.
 

hypyt, voltit, tanssikuviot
mikään ei luonnistu

hiihto, luistelu, skeittaus
taas pettää tasapaino

en Mona Lisaa
maalata osaa
tai jääkuningattaren
aariaa laulaa

epätoivoissani mietin onko
sitä minun juttuani olemassakaan
kun en minä
hallitse kokkaustakaan

taisin vihdoin sen keksiä
olen hyvä
olemaan onnellinen
onhan minulla
sinut

ja aurinkokin paistaa

Selite: 
inspiroitumista alakuloisuuden hetkellä....
Kategoria: 
 

Kommentit

ohh, älyttömän söpö runo : ) ja pidän runon ideasta, oivaltava ^^

vautsi, tää oli kiva.

 

Käyttäjän kaikki runot