Korkeuksissa

Runoilija Mielitekoni

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 14.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Se joka toimii rakkaudesta on oikeassa, vaikka ei oikeutta saisikaan.
 

Liitää lentokone korkeuksissa
unelmien siivillä
intohimon liekki moottorina

taas matkustan
pois todellisuudesta

lennä kanssani taivaisiin
nostetaan jalat irti maasta
ja laitetaan silmät kiinni
luodaan turbulenssia huultemme välille

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tämäpäs kiva, tykkään :)

ja laitetaan silmät kiinni
luodaan turbulenssia huultemme välille

Tämä runosi on ihana!!

Hieno vertaus rakkaudesta. :)

 

Käyttäjän kaikki runot