Näkökulma

Runoilija sitähänminä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei haittaa
vaikka on syksy
sataa

Me pidämme öljylampuista

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mainiota. Sehän onkin syksyssä parasta, pimeät yöt, lyhdyt ja syksyn tuoksut.

Me täällä taas pidämme kynttilänvalosta... tulipa vaan runosestasi mieleen. :)

Ei tässä sinänsä paljoa ole, mutta yksi kovin hyvä riittää pitkälle. Pidin

Syksy on yllättänyt tämän kesäihmisen.

Kaikessa on hyvät puolensa. Piristävä ajatus.

 

Käyttäjän kaikki runot