solmukohta

Runoilija versuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

heiluta, heiluta
tuota kiharaista päätä
taita tunteesi taskuun
suttuisella paperilla
anna aforismien kertoa
mitä, missä ja milloin
oleilee
kenelle,kenestä,kenen kanssa
kujeilee
leikkii
keinuta, keinuta
tätä kaunista
elämän solmujen kehtoa
anna sen tuudittaa myrskynsilmä

Selite: 
13.12.2007
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot