pakkasherran kämmenellä

Runoilija versuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kylmyyden tarttuessa kaulukseen
yksinäisyyden leimu
jää suonistani sulaa
vain kuinka katson
sinun hymyileviä silmiäsi
lumikiteiden tuikkiessa
ripsieni katveessa
jaksan uskoa että elämä voittaa

mutta kylmä hiipii hiljaa
koko globaalin kirkkauden jäätyessä
sydämeni pieni
kipeä
sykkii vain vaivoin
elämän janoa
jonka sammuttamiseen
ei pakkasherra anna mahdollisuutta
tärkeysjärjestyksessä
huulen riekaleina metallissa
punaista lunta katolla

pieni kyyhky
värjöttää maahan pudonneena
itkien hylättyä kohtaloaan
tuulen pesän kodittomuutta
yksin talven peittäessä alleen
ruskan tuottamaa väriloistoa
sen kaunista lämmintä hehkua
suolaisia pisaroita
sen makeaa tuoksua
jonka kerran olemme tulevat kokemaan
mutta koskaan emme siitä irti saa
kuin lehtiä haravan varressa
tulen loimua takassa
shamppanjaa ja vaahtokarkkeja

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot