versuli

Runoilija versuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

fysiologisten tarpeidemme
kuorruttamana
annos kateutta katsoo
koskettaen taivasta varpaillaan
silittäen viiltävää
jäätävää universumia
jossa versuli syntyi
vailla merkityksen kynttilöitä
vailla rakkauden kaipuuta
jäteastian osasista kerättynä
koottuna
jäämäpalana

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

vou! this si very good :D

 

Käyttäjän kaikki runot