valdemarin kosketus

Runoilija versuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

hiuksien sotkuinen tukko
kauniiksi jälleen kampaa
rikkinäinen sydämeni
ota kämmeneltäni
korjaa
seula uupuvan voimani kanna
kosketa sydämellä valdemarin
hetkeksi pirstoutua minun anna
poistatat kylmän kannan
minun pieneksi käynyt Stalin

heitä hiekkaa jotta paljaat rannat
peittyisivät tomuun polttavaan
unihiekan tuhkaan
palavaan tuskaan
anna kosketus valdemarin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen , mietittävä runosi. Piti lukea monta kertaa.

 

Käyttäjän kaikki runot