003

Runoilija WittRiolichIV

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 8.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tyhjyydessä ei ole sisältöä, vaikka siinä on paljon tilaa.
 

Ikkunan takana..

Vanha suola kuvottaa.
Menneessä tanssii, rietastelee,
puhkinussittu huora.

..tippuu vesi,

Valuvaa todellisuutta,
hikinen, liukas luonne,
kiimalle haiseva huone.

vaikka taivas..

Muuttui hetkessä,
likaiseksi,
painajaiseksi,
ja se kaunis,
jota joskus ehkä rakastin.

..ei enää vuoda.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot