006 vol.2

Runoilija WittRiolichIV

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 8.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tyhjyydessä ei ole sisältöä, vaikka siinä on paljon tilaa.
 

Päivänkakkarasta..

lumoava kauneutesi,
tanssii mun uniini herkin askelin

Kesän vieno neitonen..

herttainen lempeytesi,
kaivaa mut ylös haudasta surujen

Repii terälehtiä vuorotellen..

tasapainoinen harmoniasi,
ei anna mun kaatua, edes horjahtaa

Syksyn poika iloitsee..

syvään ymmärrykseesi,
tahdon vain uppoutua ja hukkua

Kun vuorotellen irtoaa sydämestä palasia.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot