002

Runoilija WittRiolichIV

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 8.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tyhjyydessä ei ole sisältöä, vaikka siinä on paljon tilaa.
 

Annoit kaikkesi..
..ja mitään ei jäänyt.
..paitsi sairaus, ja ikävä,
..ja vittumainen olo.

Sateessa muistat sanani.
Kuin pisarat, ne kastelevat kasvosi,
aivan kuin kyyneleet, joita ilman,
et koskaan olisi ihminen.

Leikkaan iholleni muiston,
vereni lämpö on rakkautta,
sykkivä virtaus ikuista aikaa,
ja punaiset tahrat, sinua..

Vihdoinkin olen unohtanut.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot