004

Runoilija WittRiolichIV

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 8.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tyhjyydessä ei ole sisältöä, vaikka siinä on paljon tilaa.
 

Eilen mietin,
mitä sinulle kuuluu.
Niin unohdin eilisen.

Huomista en näe,
sinunkaan kanssasi,
koska lähdit jo tänään.

Huomenna on ikävä,
ja suru eilinen.
vaikkei sinua ollutkaan,
kuin jo kuolleessa mielessäni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot