En harkitse toista kertaa

Runoilija Caipirosca

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 21.4.2007
Viimeksi paikalla: 15.4.2022 21:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Good morning starshine, the Earth says Hello!
 

Mietin ennen
paljonko välitän
itkisinkö
jos sinulle jotain tapahtuisi

Nyt ei tarvitse miettiä
se on turhaa
Sillä välitän
välitän silmät turtuneina.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Välittäminen koskettaa,
joskus niin paljon että on itse ihan turtunut siihen. <3
Mutta mitä olisimme jos emme välittäisi?
Itkemme myös koska välitämme <3

Upea... täynnä tunnetta ja jotenkin surumielisen kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot