Tuo toinen

Runoilija Caipirosca

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 21.4.2007
Viimeksi paikalla: 15.4.2022 21:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Good morning starshine, the Earth says Hello!
 
En tahdo
sinun lähtevän
luovuttaa sinua

En tahdo
häntä väliimme
mutta sinä et huomaa

Kuinka paljon
sinua rakastan
ei merkitse
enää

Sinä naurat
mutta et minun kanssani
ennen nauroimme yhdessä

Nyt sinulla on hänet
minua ei tarvita


minäkin tahdon ystävän

Takaisin sen
mikä minulla ennen oli


sinut
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kuinka surullista. Luopuminen satuttaa aina, etenkin jos siihen ei pysty itse vaikuttamaan.
Rytmityksesi ja muotoilusi toimii todella hyvin.
Onnea.

nosti tunteet vahvasti pintaan ja kyyneleet silmiin.
yks upeimmista runoista mitä ikinä lukenu.

Haikeaa luopua, surullinen kaunis runo.

Luopuminen on vaikeaa.
Runosi koskettaa.

...tuo nimimerkkisi Caipirosca on houkutteleva... on muuten yksi parhaiten kesähelteeseen sopivia juomia... ;)

12 vuoden ystävyyden menettäneenä
tiedän tämän tunteen liiankin hyvin. ;S

Koskettavan kaunista
kerrontaa, osui.
*niisk*

 

Käyttäjän kaikki runot