Everlasting Smile

Runoilija Caipirosca

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 21.4.2007
Viimeksi paikalla: 15.4.2022 21:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Good morning starshine, the Earth says Hello!
 

Kohdistat katseesi minuun
näet minun hymyilevän

Rankimman sateen läpi
Jylisevimmän myrskyn

Suuren surun
itkun, kyyneleiden

Rakkauden, ilon
kauneimman ihmeen

läpi

minä sinulle hymyilen

Ystäväni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

oi miten ihanan herkkä ja kaunis :)
pidän :)

Nätti.

oi miten ihanan herkkä ja kaunis :)
pidän :)

Nätti.

 

Käyttäjän kaikki runot