Tule

Runoilija Caipirosca

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 21.4.2007
Viimeksi paikalla: 15.4.2022 21:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Good morning starshine, the Earth says Hello!
 

Jos et huomaa, kuinka sinua katson
mitä silmilläni sanon
en tiedä kuinka sinulle kertoisin
tämän, mitä sanoiksi en pukisi.

Toivon, että se mitä tunnen
näkyy siinä mitä teen.
Siinä missä oon ja minne sinun kanssasi meen.

Kun kysyt, että rakastanhan?
Vastaan: "Tartu käteeni, tulethan."

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot