Kuolemankone

Runoilija miumau

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 22.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Se on oranssi
Kuolemankone

Sen pitäisi olla musta
Niin kuin kuolema
Vaikka tällä hetkellä
kuolema tuntuu vain
valolta, ulospääsyltä

Kuolemankone

Kaikki alkoi mennä huonosti
kun tapasin sinut

Sinä sait itkemään,
sinä sait nauramaan,
sinä sait kaiken muun
unohtumaan ympäriltä

Sitten vain lopetit kaiken,
suruni, nauruni
Minut
Tunsin kuinka ei ollut enää
voimaa jatkaa
Sinä lopetit haluni elämään

Kuolemankone

Se tuli mieleeni tänään,
matkalla kotiin

Kuolemankone
Se lopettaisi tuskani

Kävelen, juoksen

Kohti valoa,
kohti minua tulevaa kuolemankonetta

Se on vieläkin oranssi,
on viimeinen ajatukseni,
ennen kuin metro ajaa ylitseni

Se on vieläkin oranssi,
ajattelen ennen kuin
tunnen vain onnen

Selite: 
ensimmäinen runo tääl.. toivottavasti ei ihan pohjanoteeraus..? antakaa palautett!(:
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot