Se tunne

Runoilija Mielikki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Se tunne, kun et ole ketään.
Se tunne, kun et ole minkään arvoinen.
Se tunne, kun voisit olla yhtä hyvin kuollut tai elossa.
Kenenkään ei pitäisi tuntea tuota.
Kenenkään ei pitäisi itkeä yksin.
Aina pitäisi olla joku joka kerää palaset ja saa elämän jatkumaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin se on, että yksin on niin yksin...
lohdutonta runoasi lukee sydän
syrjällään, miettien, mistähän
löytyisi se vierelläkulkija.
Onhan niitä, jospa seuraavan
kulman takaa tulee, hymyilee ja
alkaa jutella, toivotaan niin.

epätoivoa

pidin

 

Käyttäjän kaikki runot