Salaa Surullinen

Runoilija Mielikki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Yksin itken kipuni,
yksin itken tuskani.
Aikani yritin kertoa,
aikani yritin jakaa.
Huomasin ettei ketään kiinnosta,
tai ettei kukaan jaksa.
Kaikilla omat murheet ja tuskat.
Nyt itken yksinäni,
olen salaa surullinen.
Kun on aika astua arkeen,
pyyhin kyyneleeni,
korjaan naamarini
ja kävelen iloisesti hymyillen arkeen.
Kukaan ei nää,
joten kenenkään ei tarvitse yrittää ymmärtää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

lohduton

pidin todella paljon

 

Käyttäjän kaikki runot