Taistelu ja Sota

Runoilija Mielikki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Uusi päivä,
uudet haasteet.
Vanhat kivut,
vanhat tuskat.
Mutta en anna sen nujertaa.
Istun hetken, vedän henkeä.
Kerään levinneet taisteluvarusteeni ja kilpeni. Valmistaudun uuteen taisteluun.
Laitan kypärän päähäni ja naamari eteeni
Olen taas yhteiskuntakelpoinen.
Sitten matkaani jatkuu
auringon laskuun urhealla ratsullani.
Minä voitan tämän sodan.
Taistelun saatan hävitä, mutta sodan voitto on
minun.
Ja vain minun.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä on haavoittuvuuden
jälkeistä vahvuutta
nousta tassulleen , hengittää,
"olemme syntyneet voittamaan"
hieno runo

 

Käyttäjän kaikki runot