Nimetön

Runoilija Mielikki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen tänään onneton,
Pääni on ponneton.
Huhuu, kuuleeko kukaan?
Voisinko tulla elämään mukaan?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

epätoivoa

pidin

 

Käyttäjän kaikki runot