Anna minun olla sinusta kaunis

Runoilija Taikahiekka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miksi minä piirtäisin
rakkauteni historiaan?

Miksi itkisin odotuksen
pois,

kun en siihen kuitenkaan pystyisi?

En sitä sydämestäni tahtoisi

Miksi minä rakastaisin itseäni
niin vähän,

että antaisin tämän tunteen pois?

Kun minä nään
sisälläni

unissani

haaveissani

kuinka kauniiksi sinä

minun hymyni tekisit

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot