Välillä

Runoilija Taikahiekka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Välillä minä suljen
itseni minuun

ja sanat jäävät
sisälleni kaikumaan

Kuinka minä kertoisin

ikävän

ja ne kyyneleet,

jotka ovat?

Kuinka poistaisin halun,
joka hetkessä nousee?

Sinä katsoit minua
ja minussa leikki
satojen sanojen piiri

Vatsassani kehräsi keltaista lankaa

tunteiden salat

Ja minä olin taas sulkenut
itseni sinuun

Enkä halunnut pois

Vain lähelle jäädä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot