vielä pienen hetken

Runoilija Taikahiekka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

minä pidin sinua

lähellä minua

haaveissa

unelmissa

toivossa, jonka tunti tunnilta rakastin katoamaan



minä mietin

pyyhkiessäni kyyneliä

jotka loppumattomana virtana valuivat poskillani


minä mietin

hymyilin ja taas pyyhin kyyneleitä



katoaisiko tämä rakkaus

kaipaus

ja välittäminen, joka välillä sydämeni pakahduttaa


jos vuodattaisin yhtä monta kyyneltä
kuin olen hymyjä kasvoilleni saattanut

sinun kanssasi



minä mietin

hymyilin ja taas pyyhin kyyneleitä


Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot